вівторок, 24 квітня 2018 р.

Оголошується фотоконкурс «Щастя – бути мамою»

Чи може хтось бути найріднішим та найближчим, ніж мама? Очевидно, що ні. Саме мама є найкращим другом, порадником, спорідненою душею... Нічого не замінить її турботливі руки, тепле спілкування, усміхнені від щастя очі. Про маму писали найтепліші слова письменники, співали мелодійні пісні музиканти, знімали душевні кінострічки про відносини матері та дітей режисери.

До свята "День матері", який святкуємо у 2018 році 13 травня, Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки пропонує учням груп №17, №16 та №18, які здобувають професію «Фотограф (фотороботи)», взяти участь у фотоконкурсі "Щастя – бути мамою" і подати на конкурс світлини дітей разом із мамою. Брати участь у конкурсі можуть діти і мами будь-якого віку. Які моменти будуть зображені на світлині підкаже вам ваша фантазія та серце.
Щоб взяти участь у конкурсі "Щастя – бути мамою" потрібно:
• надати на конкурс світлину на якій зображена мама і дитина/діти (файл в електронному вигляді);
• придумати цікаву назву до фото;
• вказати прізвище та ім'я мами, ім'я дитини/дітей,
• фото будуть розміщені на сторінці училища в мережі Facebook Вище Професійне Училище Радіоелектроніки, де за них пройде голосування.
10 переможців буде визначено шляхом голосування на сторінці училища в мережі Facebook Вище Професійне Училище Радіоелектроніки. Серед кращих 10 фото журі конкурсу обирає 3 переможців.
Фотографії для участі у конкурсі приймаються до 5 травня 2018 року включно. Голосування буде проходити на сторінці училища в мережі Facebook з 6 по 13 травня.
14 травня 2018 року пройде засідання членів журі конкурсу та буде оголошено трьох переможців.
Кращі 10 фото будуть роздруковані та прикрашатимуть фотовиставку училища.
Бажаємо всім успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар