пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Навчальна евакуація

27.04.2018р., в рамках місячника з охорони праці, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки проведено навчальну  евакуацію  з приміщення училища за ввідною «Увага всім! Пожежа».
При цьому весь постійний склад працівників та учнів за сигналом тривоги за лічені хвилини евакуювались з навчального корпусу училища і вишикувались в безпечній зоні на лінійку. При підведенні підсумків заступник директора училища Писаревська Г.М. зазначила важливість такого заходу, який дає можливість зберегти життя і здоров’я в надзвичайних ситуаціях. Завжди, при вході у приміщення з масовим скупченням людей, звертайте увагу на евакуаційний план та додаткові аварійні виходи.
Тренування учнів і працівників училища відбувалося за участю працівників міського відділу ДСНС на випадок виникнення надзвичайних ситуацій майора Ференца В.В., капітана Новіцького Д.І. Працівниками ДСНС було проведено навчання правил користування різного виду вогнегасниками і практично продемонстровано дію вогнегасника для локалізації умовної пожежі. Було надано можливість всім самостійно потренуватись в гасінні вогнегасником полум’я.















Немає коментарів:

Дописати коментар