середу, 13 листопада 2019 р.

Успішна участь у Всеукраїнському конкурсі соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна»

Здобувач освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки у Всеукраїнському конкурсі соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна» отримав диплом та спеціальний приз у номінації «Краща відеоробота»
Здобувачі освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки взяли участь у Всеукраїнському конкурсі соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проекту «Безпечна країна». На конкурс підготували відеороботу на тему «Протидія булінгу (цькуванню) в закладах освіти».
12.11.2019 р. у Києві відбулося нагородження переможців. Робота здобувачів освіти Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки ввійшла до фіналу і на нагородження запросили представника від закладу освіти – Абдулаєва Юрія Георгійовича. Йому вручили диплом та спеціальний приз у номінації «Краща відеоробота».
У відео розглянута проблема жорстокої та насильницької поведінки, що привертає увагу нинішнього суспільства і знаходить своє відображення в зарубіжних та вітчизняних дослідженнях. Реальністю стало пропагування культу сили та жорстокості в ЗМІ, зниження виховного потенціалу сім’ї, порушення взаємодії між закладом освіти та сім’єю, поширення зразків асоціальної поведінки. Значного поширення набуло явище булінгу у закладах. освіти Так, за рівнем агресії підлітків Україна посідає четверте місце в Європі – констатують у Всесвітній організації охорони здоров'я. Рожеві поліетиленові пакети у нашому відео виступають як символ байдужості, як символ людської "сліпоти", яка проявляється в небажанні бачити проблеми інших людей.






Немає коментарів:

Дописати коментар