четвер, 7 листопада 2019 р.

Триває тиждень безпеки життєдіяльності

В рамках проведення «Тижня безпеки життєдіяльності» 06 листопада 2019 р. учні групи № 10 Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, відвідали пожежну частину, Управління ДСНС Чернівецької області в місті Чернівці.

Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Представник пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Учні фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальник розповів про те, як працює та чи інша техніка.
Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці учнів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується.
Також учнями була підготовлена стінгазета на тему "Дотримуйся безпеки".
Отже, виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації - одне з пріоритетних завдань, яке поставлене сьогодні перед освітою.




Немає коментарів:

Дописати коментар