пʼятницю, 3 січня 2020 р.

Чергове засідання педагогічної ради

03.01.2020 р., відповідно до річного плану роботи, у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки була проведена педагогічна рада з теми «Педагогіка партнерства».
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М. ознайомила присутніх з підсумками перевірки стану викладання предмету «Українська мова і література». Голова методичної комісії суспільно-гуманітарних дисциплін Петровська Л.І. розповіла про методичну роботу педагогів та їх напрацювання. Викладач Борбель Л.А. поділились досвідом, проблемами, успіхами учнів. Педагоги обговорили шляхи усунення проблем та підвищення якості роботи з даного напрямку.
Аналіз роботи методичної комісії «Електротехнічного профілю» зробив голова методичної комісії Брандес О.С. Відзначали ефективні та цікаві форми організації та проведення навчально-виробничої роботи педагогічних працівників методичної комісії.
Заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Кавнічук О.К., старший майстер Цап О.В. підвели підсумки роботи педколективу училища за 1-й семестр 2019/2020 н.р. та завдання та 2-й семестр поточного навчального року.
Потім розглянули та обговорили претендентів на дипломи з відзнакою для випускників, що навчаються 1,5 роки.
Засідання педагогічної ради пройшло в атмосфері доброзичливості, взаємної підтримки та максимальної активізації творчих і професійних здібностей педагогів.
На завершення заступник директора з навчально-виробничої роботи Писаревська Г.М., зачитала підготовлений заздалегідь проект рішення педради і після внесення доповнень, змін, уточнень педагогічні працівники затвердили його відкритим голосуванням.















Немає коментарів:

Дописати коментар