суботу, 11 січня 2020 р.

Проведення на базі училища ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з французької мови

10.01.2020 р. на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з французької мови.

У цьому етапі взяли участь учні 9-11 класів освітніх закладів області та м.Чернівці. Олімпіада передбачала 4 тури: письмова творча робота, аудіювання, читання та говоріння.  В училищі підготовлено 4 кабінети для роботи учнів, кабінет для оргкомітету, 2 кабінети для роботи журі, працює їдальня.

В урочистому відкритті взяли участь В.А.Гладка, доцент кафедри романської філології та перекладу ЧНУ ім. Ю.Федьковича, доктор філологічних наук, голова журі; С.М.Куриш, завідувач НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин ІППОЧО; В.В.Тирончук, головний спеціаліст відділу управління персоналом та організаційно-правового забезпечення Департаменту освіти і науки ЧОДА; О.А.Кучера, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки ЧОДА; С.І. Одайський, директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, Н.В.Блажевська, методист НМЦ іноземних мов та міжнародних відносин ІППОЧО, відповідальний секретар.







Немає коментарів:

Дописати коментар