середу, 15 грудня 2021 р.

Іспит на отримання групи допуску

Відповідно до Типового положення про порядок проведення і перевірки знань з питань охорони праці, Правил пожежної безпеки, а також відповідно до вимог Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів та Правил техніки безпеки з експлуатації електроустановок споживачів, 15 грудня 2021 р., у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки пройшов іспит на перевірку знань з питань охорони праці, правил електробезпеки на отримання групи допуску з електробезпеки учнів училища.

Знання перевіряла комісія у такому складі: голова комісії – Писаревська Г.М, заступник директора училища, керівник служби ОП. Члени комісії: Цап О.В., старший майстер училища; Нікітюк В.С., уповноважений трудового колективу з питань ОП; Гончар А.В., інженер з ОП; Яковишина К.П., секретар комісії; Тріщук М.І., відповідальний за пожежну безпеку.

Іспит проходив у присутності головного державного інспектора Держпраці в Чернівецькій олбасті Бербенюка Миколи Васильовича, який перед початком іспиту провів змістовну бесіду учнями училища з метою профілактики виробничого та невиробничого травматизму.

Іспит передбачав виконання тестових завдань у двох варіантах на другу групу та третю групу допуску з електробезпеки. Підводячи підсумки іспиту, комісія проаналізувала виконання тестових завдань, оцінила кожного учня і зробила висновок, що учні мають необхідні знання з питань охорони праці, пожежної безпеки, правил технічної експлуатації електроустаткування для присвоєння відповідної групи допуску з електробезпеки.















Немає коментарів:

Дописати коментар