середа, 5 січня 2022 р.

Семінар-практикум "Технології формування професійних компетентностей майбутніх фахівців електротехнічного профілю"

Відповідно до плану роботи Навчально-практичного центру електротехнічних робіт Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки. 5.01.2022р. на базі центру було проведено семінар-практикум "Технології формування професійних компетентностей майбутніх фахівців електротехнічного профілю" для викладачів та майстрів виробничого навчання електротехнічного спрямування.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Галина Писаревська акцентувала увагу на проектних технологіях навчання, які орієнтують здобувачів освітніх послуг на створення певного "продукту". Проектні технології навчання надзвичайно ефективні у професійній освіті передусім тому, що дозволяють підготувати фахівців до комплексної реалізації професійних компетентностей. Слід забезпечити поступове навчання учнів до реалізації проектної діяльності, починаючи з нескладних проектів і поступово переходячи до складніших і більш творчих проектних завдань.

Керівник НПЦ Іван Денис у своєму виступі розповів про інформаційні та мережеві технології формування професійних компетентностей майбутніх фахівців електротехнічного профілю.

Підчас практичної частини всі учасники семінару, мали змогу зрівняли переваги та недоліки використання системи дистанційного інтерактивного навчання за допомогою програми SIMULATOR.ELECTUDE використовуючи різні функціональні можливості мультиметра для вимірювання різних фізичних величин.










Немає коментарів:

Дописати коментар