четвер, 22 грудня 2022 р.

Участь у Всеукраїнській конференції «Професійна орієнтація: успішні практики та нові виклики»

Заступниця директора з навчально-виробничої роботи Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Галина Писаревська взяла участь у Всеукраїнській конференції «Професійна орієнтація: успішні практики та нові виклики», що пройшла 20.12.22 у Рівному.

На Конференції обговорювались проблеми та перспективи розвитку кар’єрного орієнтування молоді, що навчається у закладах профтехосвіти України. Доповіді спікерів були цікаві та актуальні.

Галина Миколаївна поділилася досвідом проведення профорієнтаційної роботи у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки. Професіоналізм, сміливість, рішучість, активність - це про кожного з команди Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки.

Захід проводився у двох форматах – як наживо, так і онлайн.

Ознайомчий візит до ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» був надзвичайно корисним, бо можна було побачити гарну співпрацю бізнесу та закладу освіти з метою створення сучасного освітнього середовища.

Проєкт здійснюється у межах впровадження Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» разом з Міністерством освіти та науки. 














Немає коментарів:

Дописати коментар