четвер, 29 червня 2023 р.

Участь у фінальному заході EU4SKills

Міністерством освіти і науки України спільно з Програмою ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України» 27 червня 2023 року (м. Київ, конференц-хол готелю Hilton)  проведено фінальний захід EU4SKills.

На заході підведено підсумки Програми EU4Skills, яка була покликана сприянню впровадження реформи професійно-технічної освіти на національному та регіональному рівнях, а також окреслюються наступні кроки, необхідні для розвитку сфери професійної освіти.

Від Чернівецької області участь беруть представники пілотних закладів професійної (професійно-технічної) освіти Програми EU4Skills: Чернівецьке вище професійне училище радіоелектроніки (заступниця директора Галина Писаревська), Професійно-технічне училище №8 (директор Роман Цвірінько), Вище професійне училище №24 м. Заставна (Віктор Томак). 

На заході також присутні методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області Світлана Харівська і заступниця директора Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ Тетяна Верстюк.

27.06.23 на фінальному заході EU4SKills  заступниця директора Галина Писаревська відвідала сесії: 1. Як змінилася система професійної освіти на регіональному рівні?

2. Забезпечення якості підготовки у системі професійної освіти.

На завершення заходу у неформальному спілкуванні обмінялись результатами роботи в проєкті та планами на майбутнє.

Потім всі спробували святковий торт.


















Немає коментарів:

Дописати коментар