понеділок, 12 червня 2023 р.

Участь у Всеукраїнському FORUMі СТО

Команда Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, що здобула 2 місце у Всеукраїнському спеціалізованому конкурсі професійної майстерності SMJ 2023 UA на запрошення організаторів TechTe@ch, офіційного представника Electude в Україні, побувала на Всеукраїнському FORUMі СТО та відвідала виставку AutoTechService`2023.

Команда у складі учнів Телепач Максим, Пую Олександр, Оленюк Андрій та керівників Писаревської Галини та Озарчук Наталії 31.05.2023р. побувала в м. Києві. Педагоги та здобувачі освіти мали можливість:

- ознайомитись з новинками автомобільної техніки, сервісного обладнання та витратних матеріалів;

- відвідати професійні заходи;

- поспілкуватись з потенційними роботодавцями.

Також у рамках форуму відбулося вручення додаткових призів студентам-переможцям Всеукраїнського конкурсу SERVICE MASTER JUNIOR 2023 UA, спілкування зі студентами, спілкування з представниками навчальних закладів.

Ми дякуємо за сертифікати нашим переможцям на відвідування семінару (майстер-класу) від Асоціації Професіоналів Автосервісу та Pavlo Ruban Shool на тему «Діагностика ходової частини автомобіля та встановлення кутів коліс». Авторські курси по підготовці фахівця "Автомеханік по Встановленню Кутів Коліс" розроблені Павлом Рубаном, майстром з більш ніж 20-річною практикою з ремонту автомобілів та з досвідом підготовки фахівців понад 15 років. Десятки майстрів, навчених Павлом Рубаном, успішно працюють по всій Україні.

На виставці технічної творчості Барського фахового коледжу транспорту та будівництва нас вразила велика кількість оригінальних стендів-макетів для підготовки фахівців автомобільного транспорту. Ви - круті!

Також дуже сподобалась спецекспозиція «Авто Перемоги» та багато інших активностей.

Дякуємо за запрошення smj&нкі!!!

  


















Немає коментарів:

Дописати коментар