вівторок, 19 грудня 2017 р.

Привітання до Дня СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19 грудня 2017 року в честь Дня святого Миколая в Чернівецькому ВПУ радіоелектроніки учнівський профком організував привітання всього учнівського колективу солодкими подарунками. Голова профкому Пушкарьова О.М. та члени профкому Малий Вадим, Циганаш Руслан, Олійник Антон, Романик Павло відвідали всі групи у навчальному закладі, привітали зі святом та порарували солодощі.
Після обіду учні організували благодійну акцію для дітей Обласного спеціалізованого будинку дитини м. Чернівці.

З точки зору психології, якщо людина в дитинстві отримує достатньо любові й турботи, вона зможе передати отримане у світ, що буде її оточувати. Це одна з основних причин, чому ми прагнемо приїжджати до дітей. Діти, найбільш вдячна частина нашого суспільства. Особливо вихованці дитячих будинків, діти – сироти, позбавлені піклування батьків, домашнього тепла і затишку. У відповідь на турботу вони з радістю діляться своїми посмішками, гарним настроєм, позитивними думками та емоціями.
Працівники соціально – психологічної служби разом із дітьми ЧВПУР надали благодійну допомогу у вигляді дитячих іграшок (м`ячі і розвивальні ігри) та продуктів харчування (фрукти, солодощі). У відповідь на це діти продемонстрували відкритість та поділилися радістю, щирими посмішками, позитивними емоціями та надзвичайним оптимізмом та жагою до життя. 
Піклування про дітей, що залишились без батьківської опіки є важливою суспільною метою, виконання якої потребує об`єднання зусиль. Чернівецьке ВПУ радіоелектроніки не байдуже до дітей, які залишились без батьківської опіки. Впевнені, що об`єднавши зусилля заради цих дітей ми робимо великий внесок у побудову кращого майбутнього для нас всіх. 






Немає коментарів:

Дописати коментар