четвер, 28 грудня 2017 р.

Новорічне шоу

Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного, коли чудеса трапляються щосекунди… Дружньо і весело, провели  свято Нового року, яке у котрий раз ступило на поріг Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки. Організатором свята стала майстер виробничого навчання Мацьопа Інна Михайлівна.

Розпочали святкову програму з передсвяткових новин на «Новорічному TV каналі» ведучі - Мунтяну Девід та Якубовська Марина.  Запальним танцем у виконанні педагогічних працівників (Кавнічук О.К., Багрій Х.І., Андрієць І.Ю.) училища разом з учнями груп № 6 та №9  порадували глядачів своєю оригінальністю. Дует у складі: Бєлік Аміни та Пінчука Давида виконав пісню «Новорічні сни». Додала  настрою  інсценівка «Глюк на Новий рік» у виконанні учнів групи №15 (Олійника Антона та Паладія Павла). Танець «Ковбойський» виконали учні груп №  14, 15, 16, 18.
Дід Мороз і Снігурочка привітали всіх присутніх у залі з наступаючим Новим 2018 роком, побажали міцного здоров'я, миру, злагоди та успіхів у навчанні.
На завершення новорічного заходу викладача математики Князева А.Ф. з ученицями групи №16 виконали музичний сувенір під назвою «Новий рік».
Всі присутні в залі отримали багато приємних вражень та святковий настрій.
Новий рік по скрипучій дорозі,
По снігах України іде,
Хай же кожен у новому році
Щастя й радість для себе знайде.


















Немає коментарів:

Дописати коментар