пʼятницю, 18 вересня 2020 р.

Поетапна кваліфікаційна атестація в групі №16

18.09.2020 року в Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки пройшла чергова поетапна кваліфікаційна атестація в групі №16.

Поетапна атестація є складовою Державної кваліфікаційної атестації та відноситься до проміжного контролю. Поетапна атестація дає можливість оцінити рівень знань учнів на кожному розряді ти виявити можливі прогалини. Це дуже зручно, бо до складання Державної кваліфікаційної атестації ще є деякий час, протягом якого і учні і викладачі можуть звернути увагу на вивчення або повторення навчальних тем, які були освоєні не в повній мірі.

Комісія у складі: Дорєцової А.М.- директора ФОП, директора Одайського С.І., заступника директора з НВР Писаревської Г.М., старшого майстра Цапа О.В., майстра виробничого навчання Озарчук Антонюк С.В. Заклад організував проведення поетапної кваліфікаційної атестації в дистанційній формі на платформі ZoomМайстер виробничого навчання Світлана Антонюк ознайомила членів комісії з виробничими характеристиками. Учні пройшли тестування за допомогою Google ФормЧлени державної кваліфікаційної комісії мали змогу оцінити рівень професійної підготовки випускників нашого навчального закладу та учням групи №16 присвоєно ІІ категорію з професії «Оператор комп’ютерного набору».











Немає коментарів:

Дописати коментар