понеділок, 7 вересня 2020 р.

З Полтавщини – на Чернівеччину: учні ЧВПУР отримали довгоочікуваний кубок

Ніби, здавалося б, мав розпочатися звичний день: ранкова кава, налаштування програми Zoom, підготовка до онлайн-уроків, активне спілкування з найкращими учнями Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки. Усе за графіком!

І тут раптом– кур’єр «Нової пошти» з доставкою!.. Наче ще зарано для різдвяних подарунків, але отримуєш, а в голові думки: «Звідки? Від кого?» Читаєш на коробці інформацію про адресанта: с. Розсошенці, Полтавська область, організатори Всеукраїнського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці. Думала, що отримувати подарунки та нагороди приємно лише очно, але переконалася, що дистанційно– це також неймовірно емоційно.

Щиро вдячні організаторам конкурсу, які, незважаючи на складний час пандемії, дарують емоції позитиву та віру в те, що творча молода генерація готова втілювати нереальні ідеї вже тут і зараз.

Кубок отримали! Безумовно, він стане для учнів ЧВПУР справжньою мотивацією для майбутніх перемог. Дякуємо викладачу української мови та літератури Юлії Леонтіївні Філіп!!! Та бажаємо натхнення, гарних учнів і чергових перемог!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар