неділю, 22 грудня 2019 р.

Знайомимося - Ardora 8!

Ardora - це програма для викладачів, що дозволяє їм створювати свій власний веб-контент в дуже простий спосіб, без будь-яких попередніх технічних знань інтернету-дизайну та програмування.
З Ardora ви можете створити більше 35 різних типів інтерактивних вправ - кросворди, пошуки слова, розфарбовування, графічні панелі, симетрії, діаграми і т.п., а також більше 10 різних типів мультимедійних сторінок: галереї, панорами, масштабування зображень, mp3 або mp4 плеєри і т.п., «серверні сторінки» для навчання: анотації для колективного альбому, постер, чат, систем коментарі, призначені насамперед для спільної роботи учнів та студентів.
Ви створюєте навчальні курси в Moodle? Завдання, створені в Ardora, прекрасно інтегруватимуться у ваш курс, оскільки Ardora підтримує стандарт SCORM!
Діяльність вчителя у Ardora спрямована лише на реалізацію методичних підходів, а не на технічні знання комп'ютера.
Ardora 8 створює завдання за допомогою найновіших веб-технологій: HTML5, CSS3, JavaScript і PHP, причому так що немає необхідності встановлювати будь-які додаткові плагіни, це означає, що ви можете отримувати доступ до вмісту, незалежно від операційної системи і / або пристроїв, що використовується (планшети, смартфони, .. .). Вам буде потрібно тільки браузер, який підтримує останні стандарти, такі як Firefox, Chrome або Edge.
Завантажити:
Завантажуєте, встановлюєте, у теці програми знаходимо теку /BaseConfig , у якій замінюєте файл galego.idi на цей: https://dl.orangedox.com/BLkuxuarg4KixGlLUd
У меню Idioma("Мови") обираєте мову Galego (Галіційська) і отримуєте український переклад.

Немає коментарів:

Дописати коментар