середу, 11 грудня 2019 р.

Вітаємо Пономарчука Анатолія!

11 грудня 2019 року у Чернівецькій ЗОШ №24 відбулося урочисте нагородження переможців  ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій.

На святі таланту, інтелекту, обдарованості відзначали 64 найкращих юних айтішника – переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій та 26 юних програмістів – переможців ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.
На святі були присутні Терлецька Інна Дмитрівна і Пшеничка Наталія Валеріївна, методисти міського методичного центру закладів освіти управління освіти Чернівецької міської ради, а також були запрошені декан факультету математики та інформатики Мартинюк Ольга Василівна та Ігор Вінничук, керівник Центру розвитку талантів компанії SoftServe.

Нам дуже приємно, що серед переможців – учень Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки Пономарчук Анатолій. Анатолій отримав диплом ІІІ ступеня в олімпіаді з інформаційних технологій. Готувала до олімпіади учня викладач інформатики Ольга Пушкарьова. Вітаємо їх!!!





1 коментар: