четвер, 5 грудня 2019 р.

Відкритий урок з предмету "Імпульсна та цифрова техніка"

05.12.19 р. викладач Брандес О.С. та майстер виробничого навчання Гринько Д.А. провели відкритий урок на тему «Спосіб одержання інтегро-диференціюючих імпульсів для запуску імпульсних пристроїв» для здобувачів освітніх послуг  групи №7, професія «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури».
Викладач провів уже серію відкритих уроків, на яких демонструє міжпредметні зв’язки з виробничим навчанням та іншими дисциплінами.
До уроку викладач підготував необхідне матеріально-технічне забезпечення: 4 стенди, 7 плакатів, відеоролик, електронні осцилографи, генератор прямокутних імпульсів, мікро ЕОМ-МК-44. Під час перевірки знань учні відповідали на поставлені питання та демонстрували роботу спец стендів.

Пояснення матеріалу було зроблено з дотриманням принципів навчання: науковість, доступність, наочність, проблемність, зв'язок навчання з життям. Дуже важливо те, що викладач до уроків разом з учнями готує робочі стенди для демонстрації матеріалу, це дає можливість сформувати професійні компетентності та  застосовувати отримані знання в практичній діяльності. Уроки Омеляна Степановича завжди мають оптимальну структуру, логічність і послідовність викладу матеріалу, раціонально підібрані методи навчання та матеріально-технічне забезпечення. Молоді викладачі і майстри виробничого навчання переймають досвід роботи Омеляна Степановича.















Немає коментарів:

Дописати коментар