пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Іспит для здобувачів освітніх послуг на отримання групи допуску з електробезпеки

Відповідно до Типового положення про порядок проведення і перевірки знань з питань охорони праці, Правил пожежної безпеки, а також відповідно до вимог Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів та Правил техніки безпеки з експлуатації електроустановок споживачів, 11 грудня  2019 р., у Чернівецькому вищому училищі радіоелектроніки пройшов іспит перевірки знань з питань охорони праці, правил електробезпеки  на отримання групи допуску з електробезпеки учнів училища.

Знання перевіряла комісія у такому складі: голова  комісії – Одайський  С.І.,  директор  училища; заст.голови  комісії – Писаревська Г.М, заступник директора училища, керівник служби ОП. Члени комісії: Цап  О.В., старший майстер училища; Косоловський В.І., механік училища, відповідальний за електрогосподарство;  Нікітюк В.С., уповноважений трудового колективу з питань ОП; Гончар А.В., інженер з ОП; Яковишина  К.П..,  секретар  комісії;Тріщук  М.І., відповідальний за пожежну  безпеку.
Іспит проходив у присутності заступника начальника управління Держпраці у Чернівецькій області п. Соболєвича Костянтина Ігоровича,  який перед початком іспиту  провів змістовну бесіду учнями училища  з метою профілактики виробничого та невиробничого травматизму.
Іспит передбачав виконання тестових завдань у двох варіантах на другу групу та третю  групу допуску з електробезпек. Підводячи підсумки іспиту, комісія проаналізувала виконання тестових завдань, оцінила кожного учня  і зробила висновок, що   учні  мають необхідні знання з питань охорони праці, пожежної безпеки, правил технічної експлуатації електроустаткування  для присвоєння  відповідної  групи  допуску з електробезпеки.













Немає коментарів:

Дописати коментар