середу, 21 березня 2018 р.

Відкритий урок англійської мови

21 березня 2018 року викладач Ткач Тетяна Вячеславівна провела відкритий урок англійської мови на тему: «Забруднення навколишнього середовища. Контроль читання».
Мета уроку: активізувати вживання лексичних конструкцій із теми уроку, вивчених на попередніх уроках; формувати навики говоріння, письма і читання, розвивати комунікативну компетенцію, вміння вести дискусію, аргументувати свою точку зору. Для проведення уроку Тетяна Вячеславівна використала візуальні таблиці, роздатковий матеріал, мультимедійний пристрій. 
Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями. Використаний метод бесіди, який спрямовував учнів на проведення аналізу, порівнянь, також ситуативні вправи, які застосувались для вдосконалення знань,умінь і навичок учнів. Робота була організована в малих групах, які змагалися між собою.

Під час уроку учні проявляли високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу. У легкій, невимушеній формі гри-змагання пройшов відкритий урок англійської мови. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар