пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Як покращити працевлаштування випускників

01.03.2018 року викладач Антонюк Світлана Володимирівна та майстер виробничого навчання Пуюл Людмила Анатоліївна в групі №18, професія "Оператор комп'ютерного набору, фотограф (фотороботи), секретар керівника (організації, підприємства, установи)", провели відкритий урок на тему "Сім кроків до успішної співбесіди".
На уроці учнів залучили до пошукової роботи в малих групах. Всі отримали випереджальні завдання. Результатом пошукової роботи стали презентації на обрану тематику та виступи учнів, що захищали свої творчі проекти.  
Світлана Володимирівна і Людмила Анатоліївна запропонували учням заповнити анкету на вакантну посаду. Анкета містила цікаві запитання, що задають сьогодні роботодавці при прийомі на роботу.
Ділова гра "Співбесіда", дозволила продемонструвати практичні знання та вміння учнів у виробничій ситуації. І хоч в ролі керівника, що приймав на роботу, була заступник директора з НВР Галина Писаревська, яку всі учні добре знають, але не всі змогли "працевлаштуватись". Найкраще справилася з співбесідою Кравченко Олександра, яка бажає працювати секретарем керівника.
За допомогою відеоролика "Як готуватись до співбесіди" продемонстрували декілька порад, щодо того, як треба і не треба поводитися на співбесіді. https://www.youtube.com/watch?v=JILkTwfsTBc










Немає коментарів:

Дописати коментар