вівторок, 27 лютого 2018 р.

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів предметів професійної підготовки та майстрів виробничого навчання професій електротехнічної галузі

27.02.2018 р. на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки проведено обласне методичне об’єднання викладачів предметів професійної підготовки та майстрів виробничого навчання професій електротехнічної галузі на тему: «Розвиток професійної майстерності педагога як важлива складова підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників».
Мета засідання - підвищення та удосконалення  педагогічної  майстерності  викладачів та майстрів виробничого навчання. Відкрив засідання Агатій Іван Іванович, методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області. У своєму виступі Мартинюк Веронія Адамівна, методист НМЦ ПТО у Чернівецькій області, акцентувала увагу на удосконалення рівня професійної  компетентності педагога – один з основних напрямків реформування системи освіти відповідно до Закону України «Про освіту».
Директор Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки, Одайський Савелій Іванович провів екскурсію навчальним закладом і розповів про реалії та перспективи розвитку.
З темою «Пошук та впровадження новітніх (інноваційних) технологій на уроках виробничого навчання» виступив Панчук Петро Вікторович, майстер виробничого навчання училища. Паневник Олександр Романович, майстер виробничого навчання, Цап Олександр Вікторович, викладач спецдисциплін училища продемонстрували відеоролик «Конкурс професійної майстерності, як важлива складова підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників».









Немає коментарів:

Дописати коментар