суботу, 10 лютого 2018 р.

Проведення на базі училища ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

10 лютого 2018 року на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбувся  ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, в якій взяли участь 80 учнів. 
Організаційно-методичний та науковий супровід забезпечувався науковцями ЧНУ ім.Ю.Федьковича: відділом КТ ІФТКН і факультетом математики та інформатики та педагогічними працівниками Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.  На урочистому відкритті були присутні: Ігор Черевко, доктор фізико-математичних наук, професор, декан математичного факультету ЧНУ імені Юрія Федьковича; Тамара Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи ІППОЧО; Олександр Рибак, головний спеціаліст ДОН; Перепелюк Віталіна, головний спеціаліст ДОН; Микола Бабій, методист НМЦ природничо-математичних дисциплін; Савелій Одайський, директор та заступники директора ЧВПУР – Галина Писаревська, Оксана Кавнічук та педагогічні працівники училища. В навчальному закладі підготовлено 6 кабінетів для роботи учнів та кабінет для роботи журі.










Олімпіада проводиться в один практичний тур. Учасникам було запропоноване комплексне, інтегроване завдання, яке розраховане на 4 астрономічні години та передбачає використання офісних інформаційних технологій. Завдання, формулюється як тематично цілісне і складається з декількох задач. Кожна з задач повинна розв’язуватись виключно засобами відповідного умові задачі програмного засобу з пакету офісних додатків MS Office.
Особливістю завдання є його комплексність – авторами моделюється життєва ситуація з певної галузі людської діяльності.
usp=sharinghttps://docs.google.com/presentation/d/1x6_2TMO7bKZmsG6hqwmNEX9c_xh1z9KJ75MOEXUbxw4/edit?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар