четвер, 15 лютого 2018 р.

Поетична студія

15 лютого у Чернівецькому вищому професійному училищі радіоелектроніки викладач української мови та літератури Любов Анатоліївна Борбель провела поетичну студію "Сучасні митці про націю нескорених".
Мета заходу: поглибити знання учнів про Україну; формувати ціннісне ставлення до держави, родини, громаданина, почуття належності, поваги до своєї країни, її історії та традицій; розвивати громадянські цінності6 патріотизм, людяність, толерантність. До заходу викладач підготувала фотоколаж із краєвидів України та визначних подій для нашого народу. У вступному слові Любов Анатоліївна наголосила: "Сьогодні в історії розвитку нашої літератури з'явилася ще одна яскрава сторінка - це поезія нескореного народу. Вона виникла спонтанно і набула величезної популярності очевидно тому, що йшла від серця до серця. Сьогоднішне засідання нашої поетичної студії ми присвячуємо тим, хто у цей важкий час підтримує незламність духу нашого народу".
Учні читали вірші відомих та невідомих поетів, слухали музичні композиції, що присвячені драматичним подіям сьогодення. Виступ викладача історії Петровської Л.І. всі учасники слухали їз захопленням.  Любов Іванівна читала власні вірші, присвячені  Героям Небесної Сотні.










Немає коментарів:

Дописати коментар