четвер, 8 листопада 2018 р.

Проведення на базі училища заходу «Регіональний день 2:0» для вчителів французької мови Чернівецької області

07.11.2018р. на базі Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки відбувся «Регіональний день 2:0» для вчителів французької мови Чернівецької області».
Пленарне засідання відбулося в актовій залі. У заході взяли участь: Ірина Ісопенко, заступник директора ДОН; Тамара Богачик, заступник директора з науково-методичної роботи ІППО ЧО; Фабріс Пето, аташе з питань співробітництва в галузі французької мови Посольства Франції в Україні; Валентина Гладка, методист ІППО ЧО, доктор філологічних наук, викладач кафедри романської філології та перекладу ЧНУ ім.Ю.Федьковича; Галина Кутасевич, кандидат філологічних науки, доцент  кафедри романської філології та перекладу ЧНУ ім. Ю.Федьковича; Савелій Одайський, директор ЧВПУР; Галина Писаревська, заступник директора з НВР ЧВПУР.
Навчальним закладом підготовлено кабінети для проведення майстер-класів, що мають на меті ознайомити вчителів французької мови з тим, як працювати вчителю з французьким інструментарієм, інноваційними технологіями та он-лайн ресурсами.





Немає коментарів:

Дописати коментар